Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kolorowe roladki z żółtym serem i pieprzem"
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 46
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1023
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 231
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 46
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1023
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 231
Składniki
Schab umyj, osusz, pokrój na 1 cm plastry. Cienko rozbij. Posmaruj ketchupem z musztardą. Oprósz przyprawami. Na mięsie połóż plasterek boczku lub szynki.
Na tym połóż po plastrze sera.
Cebulę obierz, pokrój w pióra, ogórki zetrzyj. Ułóż na serze.
Zwiń roladki i zepnij wykałaczkami. Obtocz w mące, podsmaż na rozgrzanym oleju 10 min. Podlej wodą. Dodaj zioła i pieprz w ziarnach, duś 30 min. Możesz podać pokrojone, np. z sosem z patelni.Źródło: Świat kobiety