Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szaszłyki z łososiem są pyszne i kolorowe. Sos na bazie serka śmietankowego i jogurtu z dodatkiem dymki i szczypiorku jest idealnym dopełnieniem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Łososia kroimy w kawałki. Oprószamy solą, pieprzem i koperkiem. Warzywa kroimy w kawałki. Oprószamy solą ziołową i skrapiamy olejem. Delikatnie mieszamy. Na wykałaczki nadziewamy kawałki warzyw i ryby. Grillujemy kilka minut. Podajemy z sosem. Jogurt mieszamy z serkiem. Dodajemy posiekaną drobno cebulę i szczypiorek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego.