Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koperek nadaje niepowtarzalny smak i aromat. Klopsiki są mięciutkie, aromatyczne i smaczne.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 865
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 865
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Mięso wkładam do miski Ja kupuję szynkę i mielę ja w domu. Koperek bardzo drobno siekam i dodaję do mięsa. Cebulę obieram i kroję w drobną kostkę , wkładam do miski. Mięso doprawiam , dodaję jajko, bułkę tarta , odrobinę zimnej wody i wszystko dokładnie mieszam. Odstawiam na 15 minut.
Na patelni rozgrzewam olej , formuję z mięsa male kotleciki. Obtaczam je w bułce tartej i lekko spłaszczam Smażę z obu stron na ciemno złoty kolor.