Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i szybkie do zrobienia danie , nadziewane cukinią i pomidorem w pyszny sosie pomidorowym.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
1. Fileta kroimy w większe kawałki tak aby zrobić utwór 2. Solimy i mieszamy z przyprawą złocistą. 3. Pomidora , ser, cukinie ( obraną) kroimy w plasterki.
4. Mięsie robimy otwór i nadziewamy , pomidorem, serem, cukinią. 5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem i zapiekamy 35 minut w 180˚C.
6. Gotowe kopertki polewamy sosem pomidorowym. 7. Danie gotowe. 8. Smacznego.