Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zastąpić muszelkami, zapiekanka jest pyszna w śmietankowym sosie.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5552
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5552
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
1. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. 2. Twaróg ugniatamy widelcem
3. Do twarogu dodajemy, cukier, żółtko, śmietanę.
4. Białko ubijamy i mieszamy z twarogiem.
5. Tak przygotowaną masą napełniamy koszyczki makaronowe, następnie układamy w naczyniu żaroodpornym.
6. Śmietanę ubijamy, dodajemy cukier, budyń jajko.
7. Polewamy koszyczki.
8. Zapiekamy 40 minut w 180°C. 9. Po upieczeniu można podawać z ulubionymi owocami.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.