Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły wam się tradycyjne kotlety drobiowe, polecam pyszne kotlety drobiowe z piekarnika, bez tłuszczu z dodatkiem pieczarek i warzyw. Idealne na ciepło i na zimno jaj również jako danie obiadowe z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej .
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Piersi opłucz i osusz, a następnie pokrój w kostkę, dodaj startą na tarce marchewkę, pieczarki oraz ser, paprykę i cebule pokrój w kostkę, czosnek przeciśnij przez praskę , szczypiorek posiekaj, wszystko dokładnie wymieszaj.
Dodaj jajka, obie mąki i dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawami.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i wykładaj porcje masy i formując kotleciki drobiowe.
Piec około 25 minut w temperaturze 190 stopni.
Podajemy z ulubionymi dodatkami u mnie frytki z frytkownicy beztłuszczowej i surówką z kapusty pekińskiej . Polecam.