Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki siekane, można zrobić z różnymi dodatkami. Za każdym razem, mogą być inne. Tym razem dodałam mozzarellę. Możecie je też zrobić, również bez żadnych dodatków. Ja lubię w każdym wydaniu. Z tej porcji składników, wyszło mi 7 niedużych kotlecików.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8879
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 198
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 462
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8879
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 198
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 462
Składniki
Pierś i mozzarellę pokroić w drobną kostkę. Dodać resztę składników i przyprawić. Następnie wszystko wymieszać. Na patelni rozgrzać olej. Nakładać łyżką kotleciki. Spłaszczyć i smażyć, po kilka minut z każdej strony na niewielkim gazie.
Gotowe kotleciki układać na ręczniku papierowym, żeby odsączyć z tłuszczu.