Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki z dużą ilością grzybów
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 329
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 329
Składniki
Do mięsa mielonego dodać starta 1cebule i czosnek , wbić 1 jajko, sól i pieprz i łączymy mięso z przyprawami. Następnie formujemy male kotleciki obtaczamy w monce i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron . Zdejmujemy z patelni i smażymy cebulę pokrojoną w plasterki , i pokrojone pieczarki, suszone grzyby też podsmażany . Następnie dolewamy 3 szklanki wody , 1 łyżkę śmietany 18 procentowej mieszamy przyprawiamy solą i pieprzem . 2 łyżki mąki mieszamy w miseczce w pół szklanki wody i wlewamy do sosu zagotować i wkładamy kotleciki . Smacznego.