Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie odpowiednie w sam raz na niedzielny obiad.
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 247
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 149
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 247
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 149
Składniki
Mięso oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w mące i smażymy z obu stron na dobrze rozgrzanym oleju. Nadmiar tłuszczu wylewamy. Mięso zalewamy wywarem i dusimy około 10 minut. Dodajemy śmietanę i dusimy następnie 10 minut. Dodajemy musztardę, mieszamy, żeby ją dobrze rozprowadzić, gotujemy jeszcze chwilę. Podajemy z makaronem lub ziemniakami.