Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i chrupiące.Dietetyczne,bez nasączenia tłuszczem ze smażenia.Serdecznie polecam:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 175
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 175
Składniki
Mięso zmielić wraz z czosnkiem i bułką namoczoną i odciśnięta. Cebulę pokroić w kostkę. Dodać jajka,bazylię doprawić pieprzem i solą i dokładnie wyrobić mięso. Formować kotleciki,obtaczać w bułce tartej i kłaść na blachę z piekarnika wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 30min.po tym czasie włączyć termoobieg i zapiec do zrumienienia.
Smacznego życzę!