Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 188
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 198
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 188
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 198
Składniki
Komosę (quinoa) ugotować w osolonej wodzie,ostudzić.Następnie wymieszać z bułką tartą,jajkiem,posiekanym szpinakiem.Doprawić solą,pieprzem i gałką muszkatołową.Uformować kotleciki,smażyć na oleju nka kolor złoty.
Buraki pokroić w cząstki,marchew pokroić w paseczki.Polać jogurtem i sokiem z limonki,doprawić solą,pieprzem.Podawać z kotylecikami.