Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 08-01-2023
Często nie wiemy jak wykorzystać mięso z rosołu. Takie mięso nie musi być nudne. Wystarczy dodać trochę marchewki, pieczonej dyni, a możemy przygotować pyszne, proste w przygotowaniu chrupiące kotleciki.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 107
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 107
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Mięso obieramy z kości i drobno kroimy. Bułkę tartą i len mielony zalewamy gorącym rosołem, odstawiamy aby dobrze namokły. Wszystkie składniki dokładnie wyrabiamy i przyprawiamy do smaku. Z powstałej masy formujemy kotleciku i smażymy z obu stron. Smacznego!