Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupełnie nowy smak kurczaka :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Filety, pieczarki i cebulę zmielić w maszynce na większych oczkach. Dodać jajka, mąkę, maggi i przyprawy. Wykładać łyżką na patelnię i smażyć na oleju po 5 min z każdej strony. Podawać z ulubioną surówką