Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotleciki z wołowiny"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 618
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 169
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 248
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 618
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 169
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 248
Składniki
<strong>Pani Monika Kubacka</strong>
• Mięso pokrój w plastry, rozbij. Posyp solą i pieprzem. Paprykę i cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju, dolej 1/2 szklanki wody i duś przez 30 minut, aż warzywa zmiękną, a woda wyparuje. Na koniec dodaj koncentrat, przyprawy. Farsz wyłóż na przygotowane mięso i zawiń roladki. Układaj je w naczyniu żaroodpornym. Przygotuj sos: kukurydzę, czosnek, papryczki i śmietanę zmiksuj na gładki krem. Dopraw do smaku, wylej na danie. Roladki piecz w 180°C przez około 2 godziny.Źródło: Dobry Tydzień