Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotleciki ze skrzydełek"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Ryż ugotuj i wystudź. Pierś kurczaka opłucz, osusz, oczyść, polej olejem, przypraw ziołami, upiecz w piekarniku w żaroodpornym naczyniu lub ugotuj na parze z ziołami. Cebulę, orzechy, seler, natkę drobno posiekaj.
sosu wymieszaj w salaterce. Część żurawin przetrzyj przez sito, dodaj do sosu, resztę wrzuć do sałatki. sałatki dodaj do sosu, dokładnie wymieszaj. Wkładaj sałatkę do miseczki, odwróć do góry dnem i układaj równe porcje na talerzu.Źródło: Dobry Tydzień