Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu kotlety ziemniaczane. Idealne na piątkową kolację.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 13
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 65
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 13
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 65
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
Ziemniaki ugotuj. Możesz też wykorzystać do tego ziemniaki, które zostały ci z obiadu. Świetny sposób na wykorzystanie resztek! Ziemniaki muszą być ostudzone. Potraktuj je klasycznym ugniataczem do puree.
Cebulę obierz, umyj i posiekaj drobno. Czosnek tak samo. Przesmaż na patelni na niewielkiej ilości oleju roślinnego. Natkę pietruszki umyj i drobno posiekaj.
Wymieszaj ziemniaki, cebulę, czosnek, przyprawy, bułkę tartą i jajka. Formuj kotlety i smaż na oleju na patelni, aż się zezłocą.