Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wymaga dużo pracy a smakuje rewelacyjnie.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 89
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1702
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2705
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 89
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1702
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2705
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Składniki
Piersi oddzielamy od polędwiczek i delikatnie tłuczemy.
Przyprawiamy solą,pieprzem oraz ostrą papryką w proszku.Jajka wbijamy do miseczki dodajemy szczyptę pieprzu,soli , posiekaną świeżą bazylie,mąkę,ser starty na drobnych oczkach oraz śmietanę,wszystko razem mieszamy na jednolita masę.
Kotlety namaczamy w przygotowanej masie i kładziemy na mocno rozgrzany olej.Smażymy z obu stron na złoty kolor.