Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty kotlet drobiowy w panierce z ziemniakami i czerwoną kapustą to smaczny i szybki obiad dla całej rodzinny .
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 186
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1417
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 186
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1417
Składniki
Filety opłukaj , osusz i przekrój na pół Lekko rozbij i każdy kawałek posmaruj musztardą i posyp według własnego uznania solą , pieprzem i przyprawami .
Na patelni rozgrzej olej. Filety panieruj w mące , roztrzepanym jajku i bułce tartej . Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
Podawaj z ugotowanymi ziemniakami z koperkiem i surówką z czerwonej kapusty.