Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kotlet drobiowy podany z pieczarkami, to propozycja na obiad .
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 87
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 874
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 87
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 874
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
Składniki
Fileta przetnij na pół, lekko rozbij i posyp przyprawami.
Pieczarki i cebule obierz podsmaż na oleju, dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj serek i natkę pietruszki .
Filety obtocz w mące, jajku i bułce tartej i usmaż na rozgrzanym oleju z obu stron.
Na usmażone kotlety rozłóż usmażone pieczarki i posyp natką pietruszki , podaj z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką .