Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na obiad
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 4
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 197
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 145
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 4
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 197
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 145
Składniki
Filety przetnij na pół, lekko rozbij, przypraw solą, pieprzem .W jednej misce roztrzep jajka, dopraw solą i pieprzem. W drugiej misce umieść mąkę .
Filety zanurz w mące, potem w roztrzepanych jajkach i ponownie w mące. Smaż na rozgrzanym maśle na złoty kolor z każdej strony.
Podaj z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.