Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 818
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 517
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 818
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 517
Składniki
Cebulkę zeszklić na patelni. Pieczarki drobno pokroić i także podsmażyć. Do mięsa mielonego dodać jajko, bułkę tartą, czosnek przeciśnięty przez praskę, pokrojone w drobną kostkę pomidory suszone oraz przestygniętą cebulkę z pieczarkami. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać drobno pokrojoną bazylię, doprawić solą i pieprzem do smaku. Formować kotleciki, smażyć na złoty kolor.
Wychodzi 6 sporych kotletów - 110 Kcal/1 kotlet