Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety faszerowane szpinakiem i serem"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 143
Składniki
Obrany czosnek i cebulę drobno posiekaj, a następnie zeszklij na maśle.
Po kilku minutach dodaj rozdrobniony szpinak. Smaż aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Dopraw warzywa solą i pieprzem.
Piersi kurczaka umyj, osusz i natnij w nich kieszonki. Umieść w nich po porcji szpinaku oraz plastrze sera żółtego.
Namocz mięso w roztrzepanych jajkach, a potem zapanieruj w płatkach owsianych wymieszanych z bułką tartą.
Usmaż kotlety na mocno oleju.Źródło: Kurier TV