Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grubo mielone z pysznymi przyprawami.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 80
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 80
Składniki
Mięso z udek zmieliłam na grubym oczku. Dodałam jajo, kaszę mannę, przyprawy i przeciśnięty czosnek. I jeszcze posiekany szczypiorek. Masę wyrobiłam aby zbiła się w całość.
Uformowałam kotlety zwilżonymi dłońmi i obsypałam je bułka tartą. Usmażyłam je na rumiano na oleju rzepakowym.
Są wyjątkowo soczyste i aromatyczne. Smacznego :)