Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone to znakomity pomysł na obiad. Możesz je zaserwować klasycznie z ziemniakami i mizerią lub z kaszą, polane sosem grzybowym. W każdym wydaniu będą smakować pysznie!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
Mięso mielone przełóż do dużej miski.
Cebulę i czosnek bardzo drobno posiekaj. Wsyp do mięsa. Następnie dodaj musztardę i wszystkie przyprawy. Całość masy bardzo dokładnie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej. Z masy twórz małe kotlety, smaż z obu stron na złoty kolor.