Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przyrządzone kotlety są delikatnie , soczyste i mięciutkie.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 138
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 138
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
Składniki
Zmielone mięso przełożyć do miski, dodać całe jajko, dobrze odciśniętą bułkę, sól, pieprz, słodką paprykę i oba sosy oraz tartą bułkę. Na końcu dodajemy starte na grubych oczkach winne jabłko i startą na drobnych oczkach marchewkę oraz musztardę i majonez. Wyrabiamy tak długo, aż mięsna masa stanie się kleista. Formujemy owalne kotlety i smażymy na średnim ogniu.