Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone - tradycyjne, proste i zawsze smaczne. Tym razem z dodatkiem koperku, a dlaczego nie?;)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27478
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1217
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27478
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1217
Składniki
Cebule zeszklić na patelni, bułkę namoczyć w mleku. Łopatkę zmielić, dodać cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, namoczoną bułkę, żółtka. Z białek ubić sztywną pianę, dokładnie połączyć z masą mięsną. Doprawić solą i pieprzem, dodać drobniutko posiekany koperek. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Najlepsze z ziemniaczkami i buraczkami ale takie gorące z patelni...palce lizać;)