Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety mielone z twarogiem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Mięso mielone przełóż do miseczki, wbij jajka, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawę do mięsa mielonego, trzy łyżki buł ki tartej i sól.
Masę dokła dnie wyrób, a następnie przygotuj farsz. Twaróg rozdrobnij widelcem na gładką papkę. Dodaj posiekany koperek, szczypiorek, śmietanę, sól oraz pieprz.
Całość wymieszaj i nałóż na spłaszczone placki mięsne. Uformuj z nich kotlety, obtocz w bułce tartej i usmaż z obu stron na mocno rozgrzanym oleju.
Danie podawaj z surówką.
<strong>Przepis nadesłała: Iwona Zalepińska</strong>Źródło: Kurier TV