Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z dodatkiem twarogu są bardzo delikatne i rozpływają się w ustach.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
W miseczce przygotowujemy mieszankę przypraw. Mieszamy sól, pieprz, paprykę ostrą, paprykę wędzoną i majeranek.
Do mięsa mielonego dodajemy twaróg, cebulkę, sprasowany czosnek, masło orzechowe, otręby owsiane i mieszankę przypraw.
Wilgotną dłonią wyrabiamy masę aż do połączenia się składników. Formujemy kotleciki i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!