Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak gołąbki bez kapusty.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do miski ( pietruszkę umyć i drobno pokroić ). Dobrze wyrobić najlepiej ręką. Jeżeli masa będzie za sucha dodać wody , jeżeli za mokra dodać bułki tartej . Uformować kotlety i smażyć na patelni z obu stron aż do osiągnięcia złotego koloru.