Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak, co sprawia, że kotlety są bardzo smaczne.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski.
2. Pora drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
3. Paprykę drobno kroimy.
4. Wbijamy jajka.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
6. Dodajemy majonez.
7. Wsypujemy mąki.
8. Doprawiamy papryką i solą.
9. Robimy kotlety, obtaczamy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.