Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z mrożonych filetów, dobrze doprawione.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Sekretem mielonych z ryby jest dobre przyprawienie. Rybę zmalaksowałam blenderem razem z ziemniakami. Dodałam jajo, i bułkę w podobnej ilości co wielkość jaja. Jeszcze koperek, przeciśnięty czosnek, sól i pieprz. Zwilżonymi dłońmi uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano. Smacznego :)