Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety rybne mielone pod jajkiem sadzonym"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 28
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 28
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Składniki
Kajzerkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę obierz. Ryby, cebulę i kajzerkę zmiel. Wbij dwa jajka, wsyp przyprawę do ryb, oprósz solą i pieprzem, dokładnie wyrób.
Z masy uformuj kotleciki, obtocz w bułce tartej wymieszanej z mąką. Usmaż z obydwu stron na oleju. Pozostałe jajka wbij na rozgrzany olej, podsmaż. Ułóż na kotletach, przykryj, smaż 1-2 min.
Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie