Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapraszam na rewelacyjne kotlety rybne
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 51
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 60
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 51
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 60
Składniki
Rybę mielimy maszynką do mielenia mięsa lub malakserem. Dodajemy drobno pokrojony brokuł
Następnie dodajemy starte na tarce jarzynowej jajka na twardo, przyprawy, zmiażdżony czosnek, startą cebulkę, zmoczoną w wodzie i dokładnie odciśniętą kajzerkę, jajko oraz przyprawy
Wszystko mieszamy, dodajemy mąkę-tak by powstała masa. Następnie mokrymi rękami formujemy kotlety, panierujemy w bułce tartej.
Kotlety smażymy na złoty kolor i gotowe :) Gorąco polecam na obiad :)