Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety rybne z natką"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1208
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1208
Składniki
Płaty ryby pokrój w kostkę. Natkę posiekaj. Kajzerkę namocz w gorącym mleku, odciśnij. Cebulę obierz, posiekaj. Rybę, natkę i kajzerkę wyrób. Wbij jajko, dodaj mąkę i cebulę, wsyp przyprawy i pokruszoną kostkę, ponownie wyrób.
Z masy uformuj kotlety grubości ok. półtora centymetra. Pozostałe jajko roztrzep. Kotleciki panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju na złoty kolor.
<strong>Przepis przysłała Sylwia Łukaszewicz z Bydgoszczy
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie