Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety rybne z ziemniakami i kaszą manną"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, ugotuj. Odcedź, ostudź, utłucz. Ryby pokrój na kawałki. Włóż do wrzącej, osolonej wody. Gotuj 3-5 min min. Delikatnie wyjmij.
Por oczyść, posiekaj. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Ziemniaki włóż do miski, wsyp kaszę mannę, wbij jajko, dodaj ryby, oprósz solą i pieprzem. Dodaj śmietanę, por i czosnek, zamieszaj (masa nie powinna być gładka tylko z grudkami).
Z masy uformuj kotlety. Obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie