Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzina i przyjaciele pokochali ten przepis jest prosty a zarówno pyszny
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Wszystko dodajemy do jednej miski: Filety myjemy i kroimy w kostkę. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i dodajemy do mięsa. Wbijamy jajka, dodajemy mąkę i doprawiamy, wszystko dobrze razem mieszamy. ( można również dodać starte pieczarki bądź natkę pietruszki)Jeżeli chcemy mieć więcej kotletów to po prostu zmieniamy proporcje wszystko zależy ile użyjemy mięsa.
Nagrzewamy patelnie z olejem i smażymy kotlety tak jak placki ziemniaczane. podajemy najlepiej na ciepło z ketchupem i frytkami. smacznego.