Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety są bardzo sycące i co ciekawe smażone wg przepisu podwajają swoje rozmiary, tak wiec zaspokoją głód nawet największych łakomczuchów.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Jajko, mąkę oraz mleko wsypać do miski i zmiksować. Ciasto które powstanie powinno mieć gładka konsystencje i być bardzo gęste. Płatki kukurydziane rozkruszyć Kotlety rozbić i przyprawić. Każdego zanurzyć w cieście a następnie panierować w płatkach. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju na wolnym ogniu. Od czasu do czasu obrócić. Podawać z ziemniakami bądź piure. Smacznego