Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety z cukinią i boczkiem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
Ziemniaki obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Skrop sokiem z cytryny.
Cukinię zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj pokrojony boczek, cebulę, zmiażdżony czosnek, odciśnięte ziemniaki i resztę składników. Wymieszaj, przypraw.
Małe porcje masy kładź na gorący olej. Usmaż placki, podaj z jogurtem.
Porcje 6 50 min Cena 1,10 zł Kalorie 329 kcalŹródło: Bella Relaks