Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na kolejne, bezmięsne kotlety
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 41
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 41
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Składniki
1. na maśle poddusić posiekaną cebulę i czosnek, dodać starte na grubej tarce pieczarki a po chwili szpinak, posolić, dusić do odparowania płynu, przestudzić, 2. jajka zetrzec na tarce o duzych oczkach, dodać szpinak, surowe jajko, łyżkę mąki, wymieszać, doprawić do smaku, 3. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano, ja podałam z surówką z kapusty kiszonej, smacznego