Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na proste w przygotowaniu kotlety z kalafiora. Mają fantastyczną strukturę i świetny smak, smacznego! Zapraszamy na www.smacznebodomowe.pl
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 98
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 98
Składniki
* Kalafior dzielimy na różyczki, gotujemy do miękkości, odcedzamy z wody i blendujemy na gładko * Pora kroimy na drobne kawałki i smażymy na maśle * Łączymy wszystkie składniki (masa wyjdzie dość rzadka)
* Na talerz wysypujemy bułkę tartą, tworzymy kotlety i obtaczamy * Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju po 3-4 minuty z każdej strony