Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe, smaczne, inne.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1022
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1180
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12015
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1022
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1180
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12015
Składniki
Grzyby ugotować, wystudzić i razem z kaszą przepuścić przez maszynkę.
Cebulkę zezłocić na maśle. Dodać do kaszy, przyprawić, wyrobić na jednolitą masę. Formować małe okrągłe kotleciki, panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na złoty kolor. Podawać gorące z surówką.