Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na ciepło i na zimno,
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 66
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 66
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Ugotować kaszę w osolonej wodzie, do miękkości. Ostudzić
Cebulę obrać i pokroić w talarki, zrumienić na patelni.
Połowę kaszy, twaróg, cebulę przepuścić przez maszynkę lub rozdrobnić w blenderze. Czosnek przecisnąć przez praskę i utrzeć z 1 łyżeczką soli.
Do zmielonej masy dodać pozostałą kaszę, jajko, mąkę i czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Doprawić majerankiem.
Formować kotleciki, panierować w bułce lub otrębach, smażyć na małym ogniu,