Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna propozycja na bezmięsne kotlety
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
1. kaszę przepłukać gorącą wodą, potem zimną i jeszcze raz gorącą i zimną (kasza nie będzie gorzka), zalać gorącą wodą, dodać wegetę, ugotować na sypko do miękkości, wystudzić, 2. marchew i selera zetrzeć na tarce o grubych oczkach, czosnek i cebulę posiekać, poddusić na oleju, dodać starte warzywa, łyżkę sosu sojowego, dusić do miękkości, doprawić solą i pieprzem, 3. wymieszać kaszę i warzywa, dodać posiekany szpinak, jajko, 1 łyżkę bułki tartej i pokrojony ser, wymieszać, w razie potrzeby doprawić, 4.formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na gorącym oleju, podawać z surówką smacznego