Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest nieograniczona ilość możliwości zrobienia bezmięsnych kotletów, to moja kolejna propozycja, takie kotlety podaję już tylko z dużą porcją surówki
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Składniki
1. kaszę mannę przepłukać kilka razy na przemian gorącą i zimną wodą, następnie ugotować na sypko, doprawić ziarenkami smaku, wystudzić, 2. pieczarki i cebulę drobniutko posiekać, rozgrzać olej, poddusić cebulę i czosnek, dodać pieczarki i starte na tarce marchew i selera, doprawić solą i sosem sojowym, 3. kaszę wymieszać z pieczarkami i warzywami, dodać jajko i łyżkę manny, doprawić solą, pieprzem, dodać suszone pomidory, 4. z masy formować okrągłe kotleciki, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piec w 180 st ok 30 min, podawać z surówką, smacznego