Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety z mintaja"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13630
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 33
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 90
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13630
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 33
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 90
Składniki
Trzy jajka ugotuj na twardo.
Ryby umyj, osusz, po czym zmiel wraz z obraną cebulą. Dodaj surowe jajko oraz namoczoną wcześniej, odciśniętą i rozgniecioną widelcem kajzerkę. Masę dopraw solą z pieprzem. Na koniec dołóż pokrojone w kostkę jajka i całość delikatnie wymieszaj.
Uformuj niewielkie kotlety i zapanieruj w pokruszonych płatkach kukurydzianych. Usmaż je z obu stron na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Danie podawaj z ugotowaną na parze młodą marchewką i koperkiem.
Czas przygotowania: 40 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax