Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,proste ,bezmięsne , "piątkowe" kotlety.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1720
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 34
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1720
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 34
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Pieczarki wraz z cebulą ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy jajko ,starty ser ,lubczyk ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko mieszamy ,dodając po trochu bułki tartej (tyle ,żeby powstała dość gęsta masa) ,formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanej oliwie. Przy pomocy papierowego ręcznika osączamy z nadmiaru tłuszczu.