Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z pieczarek do obiadu.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 54
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 54
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Składniki
Pieczarki umyć, odciąć ogonki. Dwa jajka ugotować na twardo. Ogonki i cebulę posiekać drobno, usmażyć na oleju, dodać posiekane jajka, natkę pietruszki, sól, pieprz. Nakładać farsz na kapelusze pieczarek. Panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor po kilka minut z każdej strony. Doskonałe do ziemniaków z surówką.