Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany sposób na przyrządzenie wędzonej ryby . Gwarantuje wam że takich kotletów nigdy nie jedliście . Koniecznie wypróbujcie przepis.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Składniki
Jajka obieramy i rozdrabniamy widelcem . Z rybiego mięsa usuwamy ości i dodajemy do rozdrobnionych jajek. Dodajemy łyżkę bułki tartej , surowe jajka i pieprz.
Formujemy kotlety , obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni na złoty kolor.
Przygotowujemy sos. W miseczce łączymy jogurt , musztardę , miód i pieprz . Mieszamy Usmażone kotlety podajemy z sosem . Smacznego !