Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krakersy z pastą z makreli"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2107
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 958
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 204
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20973
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2107
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 958
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 204
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20973
Składniki
Z makreli usuń ości i skórę. Dodaj sery oraz ketchup i zmiksuj. Dopraw masę pieprzem i przełóż do szprycy lub rękawa kuchennego.
Wyciśnij ją na rozłożone krakersy, rozłóż na niej plastry rzodkiewki oraz ogórka i posyp całość szczypiorkiem.
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV