Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kręciołki z cebulą z grilla"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Składniki
Mięso umyj, pokrój w cienkie paski. Patyczki do szaszłyków mocz przez 30 minut w zimnej wodzie. na marynatę wymieszaj, dodaj trzy przeciśnięte ząbki czosnku. Marynatą natrzyj mięso, odstaw.
Na przygotowane patyczki do szaszłyków nabijaj skręcone w dłoniach paski mięsa i dymkę. Patyczki układaj na ruszcie, piecz około 20 minut przekręcając co chwilę.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień